Development & integratie

build_0.png

Alle services

ONTWIKKELING EN INTEGRATIE VAN DE BESTE TECHNOLOGIEËN 

Onze frontend en backend developers zijn expert in programmeren. Wij zijn een team met een bewezen staat van dienst in het bouwen, migreren en integreren van webapplicaties. Wij weten welke tools we moeten gebruiken en hoe we ze moeten integreren met andere systemen.

Drupal zit in ons DNA en open source is onze religie

Dankzij een schat aan technische know how zijn wij experts in code ontwikkeling en integraties. Ons team telt verschillende Drupal experts die bijdragen aan – de essentie van – de Drupal Software.

Drupal is een open source, krachtig, schaalbaar, uitbreidbaar, aanpasbaar, gebouwd voor social publishing, zoekmachine vriendelijk, flexibel en bijzonder veilig. Wij ontwikkelen digitale oplossingen door de geschiktste Drupal modules te selecteren en te gebruiken. Om de gebruiksvriendelijkheid en de prestaties van onze digitale oplossingen te bevorderen, bouwen wij toegankelijkheid en SEO-normen in de digitale oplossingen.

Indien nodig bieden wij met aangepaste codes extra functies die afgestemd zijn op uw specifieke vereisten, maar daarbij houden wij altijd rekening met de onderhoudbaarheid ervan.

WEBONTWIKKELING IS VOOR ONS ALS LEGO: MODULAIR, CREATIEF EN NAUWKEURIG. INTEGRATIES ZIJN DE KERS OP DE TAART.

Wij beseffen hoe belangrijk datastromen zijn, welke rol ze spelen in de gebruikersreis en welk blokkering risico oude systemen met zich meebrengen. Dat is waar integraties goed van pas komen. Wij passen dit aan en integreren het in de datastroom zodat uw eindgebruiker op de site precies vindt wat hij zoekt.

Eerst wordt er vastgesteld welke gegevensbronnen de gebruikersreis omvat en hoe deze gegevens tijdens elke fase van het proces kunnen worden gebruikt.

Vervolgens moeten de gegevens vanaf de unieke applicatie, waarin de gegevens worden bewaard, worden geïntegreerd zodat de gegevens de gebruiker van dienst kunnen zijn. Er wordt één gegevensbron gebruikt zodat fouten en dubbele gegevens kunnen worden vermeden. Daarnaast wordt de administratieve last gereduceerd en wordt er tijd bespaard.

Er wordt gebruik gemaakt van API’s om marketing- en verkoopdata in real time en in één bron te beheren. Door middel van tussenliggende lagen zoals een ESB (Enterprise Service Bus) worden de systemen aan elkaar gekoppeld en worden de gegevens aan de (semi-) publieke webapplicatie geleverd.

Real-time gegevens verhogen de operationele efficiëntie. De data is actueel en juist, zodat u in real time meer te weten kunt komen over leads en dus kunt inspelen op het gedrag van uw bezoekers.

Ons team bouwt voor de klant en met de klant. Samen beslissen we welke functies prioriteit krijgen. Naarmate het website project evolueert, ontstaan er vaak nieuwe ideeën en benaderingen.

Door in sprints te werken, geven we bepaalde functies vrij op vaste tijdstippen. Dankzij onze Agile aanpak zijn wij flexibel en kunt u functies aanpassen terwijl ze nog worden gebouwd. U staat dus als producteigenaar zelf aan het roer van uw webproject.

Onze ontwikkel & integratie diensten

  • Ontwikkeling in Drupal 7 en Drupal 8
  • Drupal configuratie
  • Ontwikkeling van Drupal modules op maat
  • Ontwikkeling van een thema voor de frontend
  • Ontwikkeling Symfony en aangepaste PHP
  • AngularJS- en Backbone.js-applicaties
  • Ontwikkelen van prototypes voor mobiele apps
  • Continue integratie
  • Agile Scrum methodologie

EEN DEVELOPMENT ISSUE?

Wij ontwikkelen alles volgens de technische normen.

Neem contact met ons op!