OVER ONS

Appnovation Netherlands

Appnovation heeft meer dan 10 kantoren en meer dan 350 medewerkers wereldwijd, in Amerika, Europa en Azië. Ons doel is het creëren van een optimale gebruikerservaring, een actieve betrokkenheid en het ondersteunen van digitale bedrijfstransformaties. We geloven in open source. We bouwen onder andere technisch geavanceerde Drupal websites en bieden een breed scala Drupal oplossingen aan – van ontwikkeling, hosting, onderhoud en consultancy tot audits, opleidingen en design.

Onze kernwaarden

We werken hard aan het opbouwen van een vertrouwensband met onze klanten. We leren van anderen en door te experimenteren, hierdoor creëren we expertise in ons werk. We ondersteunen elkaar in het team en er kan resultaat van ons verwacht worden. We worden gerespecteerd voor onze werkwijze.

We brengen openheid en transparantie naar nieuwe hoogtes. Alles wat we bouwen is open, als standaard. We werken nauw samen. Met elkaar en met anderen, inclusief u als klant en zelfs uw gebruikers, open source communities en andere bedrijven in onze industrie. We delen onze kennis en ervaring op een breed terrein. We luisteren aandacht, zijn nieuwsgierig en staan altijd open voor ideeën en feedback. We communiceren veel en duidelijk.

We zijn flexibel in ons werk, in onze werkhouding, in de wijze waarop we leren en denken en de wijze waarop we georganiseerd zijn. We moedigen wijzigingen aan, accepteren deze en zijn flexibel in de wijze waarop we resultaat opleveren. We werken zonder grenzen: als één team in ons bedrijf en als één team met onze klanten. Leiderschap We geven leiding als organisatie, waarin onze klanten en de communities onze ideeën gebruiken, waarderen en overnemen. We leiden als individuen, en participeren in projecten en initiatieven, binnen ons bedrijf en binnen communities. Ons leiderschap is adviserend en beslissend, met een focus op actie. We inspireren, enthousiasmeren en geven het goede voorbeeld.

We geven de voorkeur aan lange termijn boven korte termijn-successen. We doen wat het beste is voor onze klanten en wat wederzijds goed is. We waarderen verschillen, individualiteit en afwijking. We vinden het belangrijk om op een leuke manier met elkaar samen te werken. Plezier in het werk staat centraal en we brengen dit plezier over op anderen. We helpen elkaar. We kijken positief naar fouten, leren hiervan en vermijden verwijten. We werken op een gezonde manier en streven naar een hoge kwaliteit van het leven. We vinden het belangrijk om een verantwoord en bewust bedrijf te zijn. Op deze manier werken we aan gezonde webprojecten.

We geven leiding als organisatie, waarin onze klanten en de communities onze ideeën gebruiken, waarderen en overnemen. We leiden als individuen, en participeren in projecten en initiatieven, binnen ons bedrijf en binnen communities. Ons leiderschap is adviserend en beslissend, met een focus op actie. We inspireren, enthousiasmeren en geven het goede voorbeeld.

Bij Appnovation werken Agile teams met Drupal deskundigen. En dat is precies waar wij afwijken van veel andere ontwikkelaars: onze focus ligt op consultancy en projectmanagement. Binnen de Agile methodologie gebruiken we Scrum voor het vertalen van zakelijke doelstellingen en mondiale eisen naar werkbare Drupal websites en online applicaties. Leveren van kwaliteit blijft ons uitgangspunt, zowel op technisch niveau als op het niveau van gebruikerservaring. Daardoor kunnen we projecten uitvoeren die aan de verwachtingen van u of uw klanten voldoen. Alle betrokken partijen zijn meer tevreden wanneer we ervan uitgaan dat niets in deze wereld statisch is, tussentijdse veranderingen zijn geen probleem meer.

HOE WERKEN WE

Agile betekent dat wij:

  • Focus hebben op de waarde voor u als klant en voor uw klant;
  • Werken in korte iteraties en aantoonbaar resultaat leveren in elke iteratie;
  • Plannen op het laatste verantwoorde moment;
  • Verandering accepteren als normaal;
  • Erop vertrouwen dat we op deze manier zo dicht mogelijk bij uw wensen komen, en:
  • Werken in alle transparantie en openheid.

Vergeet niet, dit zijn enkel de grondbeginselen van Agile. We vertellen u graag alle details over Agile en hoe u hiervan kunt profiteren in Drupal project(en).

VERANTWOORD ONDERNEMEN

We geven niet alleen terug aan de Drupal Community, maar aan de wereld als geheel. Daarom promoten we actief initiatieven zoals het delen van een auto en is ons kantoor dichtbij het centraal station te vinden. Verder werken we met oplossingen in de Cloud, zodat onze medewerkers ook vanuit huis kunnen werken.

Al met al: we zijn niet alleen de geschikte partij om mee te werken maar ook om voor te werken. Onze missie is meer dan technisch of economisch, het is ook ecologisch. Voor ons is geld een middel en geen doel.

Samen naar een goed resultaat

NEEM CONTACT MET ONS OP

+31 (0)30 711 67 92